Compra d'ordinadors a Gràcia | CiberVirreina | Ciber a Gràcia Barcelona | CiberVirreina

Equip de CiberVirreina Informàtica

Claudio A. Martinetti-Montanari
Claudio A. Martinetti-Montanari

Hola, amics i clients. Sóc el creador de CíberVirreina Informàtica, i el realitzador de la majoria de les coses que tenim a l'empresa, recolzat per col.laboradors molt bons en diverses àrees. Vaig néixer a l'Argentina, i des de l'any 2001 estic instal.lat a Barcelona. Des de molt primerenca edat vaig aprendre ciències i tecnologia, i a la Universitat de Buenos Aires vaig estudiar Enginyeria Electrònica. Després Informàtica, i altres estudis, i després a la Universitat de Barcelona em vaig graduar en Lingüística. Curiosa combinació... He treballat en diverses empreses, tant a l'Argentina com a Espanya. Vaig començar als 18 anys amb diverses activitats tècniques, en reparacions, després en fàbriques d'equips de comunicacions, en sistemes electrònics de seguretat, en tecnologies automàtiques de prevenció d'incendis, en sistemes informàtics, i en revisió i redacció d'enciclopèdies tècniques.

Elvis Romero Perera
Elvis Romero Perera

Sóc tècnic en informàtica, i vaig començar a conèixer els ordinadors als 8 anys d'edat. Des de llavors no m'he separat d'ells.

Vaig treballar en diagramació de servidors de correu, en informatització de grans cadenes de botigues, en sistemes de caixa de llocs de venda, en manteniment de xarxes i, per descomptat, en tot tipus de reparacions de hardware i software d'ordinadors. També, en informàtica de smartphones i tablets.

Vaig néixer a Cuba, on em vaig formar professionalment en totes aquestes activitats, i com tinc nacionalitat espanyola, vaig decidir venir a Barcelona a establir-me. Trobo a CiberVirreina Informàtica una excel·lent opció per aplicar els meus coneixements.

Col.laboradors

I l'aportació d'altres col·laboradors en microelectrònica, en telefonia mòbil, etc