Informàtica a Gràcia Barcelona | CiberVirreina | Ciber a Gràcia Barcelona | CiberVirreina

CiberVirreina Informàtica a Gràcia - Barcelona

Història de CiberVirreina Informàtica al barri de Gràcia (Barcelona)

Informàtica a Gràcia Barcelona | CiberVirreina

CiberVirreina va néixer al públic el 21 d'abril de l'any 2004, amb la proposta ferma d'oferir alguna cosa diferent en locals d'accés a internet, alguna cosa que es distingís per la seva qualitat, bon disseny i bon servei, alguna cosa que es distanciés del comú dels comerços de tipus "locutori".

L'objectiu era que tot fos millor: millor l'aspecte, millors els materials i equips, millor el personal tècnic. L'eslògan publicitari inicial va ser, precisament, "Internet... un altre estil". El projecte d'interior i mobiliari va ser realitzat per la Arq. Clàudia Giacobini, que va buscar combinar originalitat de línies, funcionalitat i estètica cromàtica, allunyant-se del típic model de ciber on els usuaris estan estrets un a continuació de l'altre. Des del punt de partida es va decidir que aquest comerç havia de ser un espai singular, i aquest objectiu va orientar cada elecció de formes, de qualitats i de maneres de treball.

Informàtica a Gràcia Barcelona | CiberVirreina

El local es va renovar totalment, però es va voler conservar l'aspecte original de la seva construcció, típica de la seva època, amb sostres alts, parets llises, bigues de fusta i finestres amb reixes de ferro forjat. La realització tècnica i informàtica es va encarar amb iguals conceptes de qualitat: una instal·lació de xarxa Ethernet construïda amb els millors components, pantalles planes, ordinadors moderns, bons teclats, bons auriculars, impressores làser, climatització, música ambiental, etc.

De fet, una aposta comercial clara: donar més al client, per ser preferits pel client. Tots els empleats van ser i són informàtics, capacitats per entendre les consultes dels clients, aconsellar-los, reconfigurar i reparar ordinadors, i solucionar problemes tècnics. Amb el pas dels anys i davant la bona resposta rebuda, CiberVirreina Informàtica va anar ampliant els serveis oferts, i en aquest moment es brinden molts altres més, des dels purament informàtics, fins als de gràfica, copisteria, conversió de mitjans, comunicacions, docència, jocs, etc. Des de fa diversos anys, i amb marcada projecció cap endavant, s'ha orientat amb força cap al sector del servei tècnic d'ordinadors, tant per a particulars com per a empreses, amb una premissa clau com a fórmula comercial: baixos preus en breus temps.